06-21524097 douwe@doordouwe.com

Schrijven heldere teksten

Ondanks de enorme ontwikkeling van de beeldcultuur, blijven teksten onverminderd belangrijk. Sterker nog: teksten zijn belangrijker dan ooit. Het is een feest om bij die ontwikkelingen betrokken te zijn en te blijven.

Teksten corporate story, pitch en tagline

Ben jij in staat om in drie zinnen te vertellen waar je bedrijf voor staat? Sluit jouw slogan of tagline perfect aan op wat je doet en waar je relaties blij van worden? Ligt jouw corporate story klaar om zo in je keynote of powerpoint te verwerken? Dan heb je de zaken goed voor elkaar. Maar denk je dat het beter kan? Dan help ik je graag.

SEO teksten website

De invloed als tekstschrijver op de online vindbaarheid is aanzienlijk. Zowel tekstopbouw (structuur en navigatie), het gebruik van relevante keywords en de teksten als geheel zijn mede bepalend voor goede Google-rankingen. Durf daarbij realistisch te kijken naar mogelijkheden maar ook onmogelijkheden en realiseer je dat het SEO tekstschrijven slechts een van de middelen is om hogerop te komen in de zoekmachines van Google.

Script voor animatie of bedrijfsvideo

Ook elke video of animatie begint bij een goed geschreven script. Hoe wil jij je verhaal presenteren? Heel praktisch en feitelijk of juist veel meer vanuit de eigen missie gemaakt. Ik help je met het schrijven van de story en het script.

Testimonials en interviews

Wij van wc-eend adviseren wc-eend. Het is misschien wel een van de meest bekende reclame-uitingen ooit waarbij de reclamemakers zichzelf op de hak nemen. Met veel succes overigens. Maar geloofwaardig overkomen, doe je meestal niet met borstklopperij. Veel beter werken verhalen van echte relaties en klanten. Het zijn verhalen die niet alleen tot de verbeelding spreken, maar ze kunnen ook nog eens via diverse kanalen worden gedeeld.