06-21524097 douwe@doordouwe.com

Johan van der Smissen is lange tijd actief voor woningcorporatie Woonstichting Etten-Leur (kortweg WEL genoemd). Samen met Douwe van Reach werkt hij aan tal van communicatieprojecten. Tegenwoordig heeft Johan zijn eigen bedrijf met de naam De Smis. En nog altijd is er contact. Als is het maar om bij te praten over ontwikkelingen in het vakgebied.

Over de samenwerking

Ik ken Douwe al vanaf het moment dat hij 23 jaar geleden met Reach startte. Er was meteen een klik en vertrouwen in elkaar. No-nonsense, vrolijk, open en eerlijk, afspraak is afspraak! We maakten samen het ondernemingsplan en de communicatiestrategie van de corporatie. Een aantal jaren verzorgde hij met Reach voor Woonstichting Etten-Leur de huisstijl en de vormgeving van alle communicatiemiddelen tot en met de belettering van de bedrijfsbussen. Hij maakte mooie jaarverslagen en legio duidelijke informatiebrochures voor onze huurders. Ook toen de corporatie na een aantal jaren besloot met een ander communicatieadviesbureau in zee te gaan, bleven we contact houden. Ik kreeg de naam: ‘meest trouwe niet-klant’ Vlak voor de fusie met Allee Wonen in 2018 volgde een nieuwe opdracht: een boek over 25 jaar Woonstichting Etten-Leur. Het was geen eenvoudige opdracht. Er moest meer tijd en energie in gestoken worden dan gedacht. Maar niet zeuren, ‘doordouwe’ was het motto. Het resulteerde in een prachtig boek waar ik nog steeds trots op ben. Het werd aangeboden aan alle (oud)medewerkers en stakeholders. Toen ik een paar jaar geleden mijn eigen adviesbureau begon, heb ik deskundig advies en ondersteuning gehad bij het opzetten van mijn ondernemingsplan, logo, huisstijl en website.

Onze jarenlange zakelijke samenwerking heeft ook geleid tot een persoonlijke vriendschap die ik koester. Zoek je een tekstschrijver of wil je deskundig advies op het terrein van marketingcommunicatie -strategie dan beveel ik een gesprek met de nuchtere en altijd vrolijke Fries van harte aan. Douwe zal je niet teleurstellen.