06-21524097 douwe@doordouwe.com

Die vraag is me de afgelopen maanden vaak gesteld. En het antwoord is er nu.

Douwe, wat ga je doen? Het is een logische vraag.  Ik besloot immers per januari 2023 opnieuw voor mezelf te beginnen. Een besluit met impact. Want ook ikzelf moest me vervolgens de vraag stellen: Hé Douwe, wat ga je doen?

Ik heb de tijd genomen om daarover na te denken en ben daarbij tot een paar belangrijke inzichten gekomen. In de eerste plaats dat ik mijn kennis en ervaring in wil blijven zetten binnen de marketing-communicatie. Dat is het werk waar ik van houd.

Het tweede inzicht is dat voor mij het contact met mensen als zuurstof is. Het geeft mij goede zin en energie. En dat geldt gelukkig ook voor mensen die mij kennen. Een aantal heb ik gevraagd iets over mij op te schrijven. Je leest het onder relaties over Douwe. Bij deze: hartelijk dank voor de mooie woorden.

Wereldschokkend? Nee, zeker niet. Voor mezelf verhelderend? Jazeker. Want het vakgebied en inspirerende contacten vormen direct de basis en het dna voor mijn nieuwe bedrijf: Door Douwe of zo je wilt DoorDouwe (beide mag).

Het is een nieuw begin. Ik kijk uit naar nieuwe projecten, nieuwe klanten en nieuwe avonturen. Door Douwe komt het van de grond. Liever vandaag nog dan morgen. Want de hangmat is leuk, als het maar niet te lang is.